Kokemuksia Kurtinrannasta

Lynx Rifles vieraili Kurtinrannassa lokakuussa 2016 kuvaamassa uutta markkinointimateriaalia. Kurtinranta oli erinomainen tukikohta kuvausmatkalle: tilat olivat erinomaiset niin työnteon, palavereiden kuin rentoutumisen kannalta. Mökin välittömässä läheisyydessä löytyi erinomaisia kuvauspaikkoja, minkä lisäksi lyhyen ajoetäisyyden päässä on erittäin monipuolinen valikoima upeita kuvauspaikkoja. Olimme todella tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Kurtinrantaa.

Ilari Törönen, Lynx Rifles Oy

Taas hyvä loma, kolme viikkoa rauhallisessa ympäristössä puhtaiden vesien äärellä. Mahtava paikka ja mökki, kaikki mitä lomalla tarvitsee ja vähän ylikin.

Kristiina ja Heikki Saarinen

Viides kerta Kurtinrannassa. Mökki sopii täydellisesti kahdelle lapsiperheelle. Makuuhuoneet ovat sisustettu käytännöllisesti ja vuoteissa nukkuu niin hyvin, ettei aina muista aamulla, että reissussa ollaan. Kurtinranta on tyylikäs ja kotoinen. Keittiö on hyvin varusteltu. Ympäristö on kaunis ja talvisin lähiympäristössä lumikenkäily ja murtomaahiihto ovat hyviä vaihtoehtoja Rukan rinteeseen menolle. Piha on viihtyisä ja kun malttaa hissukseen odotella, uteliaat kuukkelit saapuvat viihdyttämään hengailijaa.
Pihan poikki kulkee poroja laumoittain, mikä tuo ihana pohjoisen tunnelmaa. Etäisyydet ovat hyvät joka suuntaan: Rukatunturiin, Risitunturiin, Oulangan kansallispuistoon jne. Suosittelen!

Veera Jousmäki

Kurtinranta on paikka, jossa sielu lepää. Mielen voi antaa rauhoittua katselemalla räiskyvää tulta kodassa tai peilityyntä järvimaisemaa laiturilta. Tylsistymistä ei tarvitse pelätä, koska Rukan alueen aktiviteetit ovat lyhyen automatkan päässä. Meidän perheemme suosikkeja ovat syksyllä monipuoliset retkeilykohteet Rukalla, Oulangassa ja Riisitunturilla. Talvisin hiihdellään niin järven jäällä, kuin Rukan rinteillä, unohtamatta lasten suosikkia Lammintupaa, josta löytyy talvileikkipuisto, hurmaavat huskyt ja perinteiset porot.

Mökin varustelu on ensiluokkainen. Ei ole mitään, mitä olisimme porukallamme jääneet kaipaamaan. Majoitustilat soveltuvat erinomaisesti kahdelle perheelle. Mökin pohja on toimiva: tilaa on yhdessäoloon isollekin porukalle, mutta omat huoneet takaavat myös oman rauhan. Meille Kurtinrannasta on tullut paikka, johon palaamme vuosi toisensa jälkeen.

Mikki Inkeroinen ja Reetta Nurmo